Etusivu Ajankohtaista Koulutukset Työpaikat Etsitkö psykologia? Tietoa yhdistyksestä Jäsenalue Linkit Palaute
Ajankohtaista  

Tule jakamaan pikkujouluiset lahjanaurut

Oulun seudun psykologien pikkujouluissa on tänä vuonna suupielet taatusti ylöspäin. Tule Arkkitehtikillalle (Pikisaari, Pursitie 8)  pe 10.11. klo 18.00 alkaen. Pääset mukaan naurujoogaan, syöminkeihin ja rentoon menoon.

Naurujoogan ohjaaja Pia Orell-Liukkunen potkaisee pikkujoulut käyntiin rentouttavilla ja onnellista yhdessäoloa edistävillä nauruharjoituksilla.  

Illan menuu: Vihersalaattia,  Pitkään haudutettua härkäpataa kera punaviinin, yrttien ja sipulin, paahdettuja juureksia ja kermaperunoita.

Ilmoita itsesi ja mahdollinen ruokavaliosi viestillä oulunseudunpsykologit(at)gmail.com viimeistään to 2.11. Ilmoittautumiseen on aikaa vain viikko ja paikat täyttyvät nopeasti. Toimi heti, että mahdut varmasti mukaan!

Psykoklubit ammatillisen tietotaidon jakamisen foorumina jatkuvat vuonna 2018

 


"Psykologit heittopusseina perhepalveluissa". Yhdistyksen johtokunnan laatima mielipidekirjoitus Oulun perheneuvolapalvelujen säilyttämisen puolesta julkaistiin Kalevassa 10.10.2013. Löydät kirjoituksen klikkaamalla tästä linkistä


Senioripalsta

Oulun seniorit kokoontuvat vapaamuotoisiin tapaamisiin useamman kerran vuoden mittaan. Toivomme kaikkien uusien senioireitten tulevan mukaan toimintaamme, joka on osa Psykologiliiton ja Oulun paikallisyhdistyksen toimintaa. TULE KEHITTÄMÄÄN JA TUO IDEASI. SAAMME YHDESSÄ AIKAAN TOIVEITTEMME MUKAISTA VIRKISTÄVÄÄ TOIMINTAA !

Yhdyshenkilöt:
Eila Karppinen, eila.lin.karppinen(at)kolumbus.fi
Raija Silvennoinen, raijaktsilvennoinen(at)gmail.com

 

Johtokunnan kokoukset 2017

ke 1.11. klo 17.30

ke 13.12. klo 17.30

 

Ajankohtaisten asioiden arkisto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2008 Oulun seudun psykologit ry.