Etusivu Ajankohtaista Koulutukset Työpaikat Etsitkö psykologia? Tietoa yhdistyksestä Jäsenalue Linkit Palaute

Tule vaikuttamaan syyskokoukseen

Miltä näyttää Oulun psykologit ry:n vuosi 2018? Tule yhdistyksen syyskokoukseen to 12.10 klo 17.00-19.00 Rauhalaan (Mannenkatu 4, kokoushuone). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat, joihin kuuluvat mm. tulevan vuoden toiminnan suunnittelu sekä johtokunnan ja puheenjohtajan valitseminen.

Johtokunnassa on vapautumassa varsinaisten ja varajäsenten paikkoja. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ajaa yhteisiä etuja, toimia kollegiaalisessa hengessä parhaassa seurassa.

Kokouksessa tarjoillaan maistuvaa iltapalaa, jota varten ilmoittaudu oulunseudunpsykologit (at) gmail.com viimeistään to 5.10 ja kerro samalla mahdollinen erityisruokavaliosi.

Syyskokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Avataan kokous

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

3. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskija

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

6. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

7. Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

8. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

9. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet ja varajäsenet

10. Valitaan yhdistyksen edustajat ehdolle Psykologiliiton liittovaltuustoon varsinaisiksi ja varajäseniksi.

11. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet

12. Muut asiat

Juhlavuoden kesäkarkelot

Oulun psykologit ry kutsuu jäsenet karkeloimaan kesän kunniaksi pe 16.6. klo 18 alkaen. Juhlapaikkana on Arkkitehtikillan talo Pikisaaressa (Pursitie 8). Illan ohjelmassa on kulttuuria, musiikkia, tanssia ja rentoa hauskanpitoa ruokaa ja juomaa unohtamatta.

 

Karkeloissa juhlistamme samalla 60-vuotiasta Suomen Psykologiliittoa. Illan kohokohtiin kuuluukin juhlarunokiertueellaan karkeloissa poikkeava Teija-Anneli, joka esittää runoja liiton historian vuosikymmeniltä (1957- 2017).

Musiikillisesta menosta ja tanssijalan stimulonnista illan aikana vastaa kitaramusiikkiduo Kimmo ja Jore.
 

Juhlien teemaan liittyen voit valita juhla-asusi juuri siltä vuosikymmeneltä, jolle tunnet itse kuuluvasi. Arkkitehtikillalle mahtuu rajattu määrä juhlijoita, joten ilmoita itsesi ja mahdollinen erityisruokavaliosi ajoissa ja viimeistään 9.6. oulunseudunpsykologit(at)gmail.com

Toukokuun PsykoKlubilla ti 23.5 klo 18 perehdytään oikeuspsykologiaan teemalla "Mitä jokaisen psykologin pitäisi tästä tärkeästä sovellusalasta tietää". Klubia ja ilmaista koulutustilaisuutta emännöi Jasmin Kaunisto, joka työskentelee OYS:n oikeuspsykiatrisessa työryhmässä ja kuuluu myös Psykologiliiton oikeuspsykologien ammatilliseen työryhmään.

Iltapalan ja istumapaikkojen vuoksi ilmoittaudu klubille osoitteeseen: oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.5, joten kiirehdi.

Kevätkokous Tietomaassa

Yhdistyksen kevätkokouspaikkana 18.3. klo 13-15 on tänä vuonna Oulun Tietomaa (neuvotteluhuone). Kokouksen jälkeen ruokailemme ja luvassa on myös opastettu kierros Oulun taidemuseossa Esko Männikön !VALMIS? valokuvanäyttelyyn.

Ilmoittaudu ruokailijaksi viimeistään 9.3. oulunseudunpsykologit@gmail.com ja muista ilmoitella myös erityisruokavaliosi. Kokousmenu:feta-couscoussalaatti, vihersalaatti melonilla ja kastike, savulohta ja kermaviilikastike, kahvi ja jälkiruoka.

                                                                                        

Kokouksen esityslista                                                  

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä toiminnan-tarkastuskertomus
 2. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
 3. Käsitellään muut esille tulevat asiat
 4. Kokouksen päättäminen

 

 

 

Brunssia pukkaa

Tule tapaamaan hyväntuulisia kollegoita Psykologien brunssille lauantaina 18.2. klo 14.00. Brunssipaikkana perinteiseen tapaan ravintola Tuba (Mannenkatu 2). Varmista paikkasi useampana vuonna jo täyteen buukatulla brunssilla pistämällä  kiireesti viestiä osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com ja muista kertoa myös erityisruokavaliosi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on to 9.2.

Tuban menuineen löydät täältä: http://tuba.fi/       

 

Monen kulttuurin asiakkaat psykologin työssä

Oulun seudun psykologit kutsuivat vuoden psykologiksi valitun Stephen Lordin Ouluun pe 20.1. 2017 klo 13 -16 kouluttamaan psykologeja työskentelemään maahanmuuttajataustaisten asiakkaiden kanssa. Psykologisen arvioinnin lisäksi koulutusiltapäivässä perehdytään monikulttuurisuuteen psykologin asiakastyössä. Koulutuspaikkana on Oulun Kumppanuuskeskus (Kansankatu 53). Koulutuksen hinta 30€ sisältää myös kahvit. Ilmoittaudu osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Viimeinen ilmoittautumispäivä on to 12.1. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Samana päivänä pe 20.1 on myös Stephen Lordin yleisöluento klo 17.30 Oulun kaupunginkirjaston Pakkalasalissa otsikolla ”The effects of migration on psychological well being”. Psykologiliiton 60-juhlavuoteen liittyvä luento on kaikille avoin ja maksuton. Laita siis päivä jo kalenteriin ja kerro yleisöluennosta myös muille kiinnostuneille työpaikoilla ja vapaa-ajan ympyröissä.

                                                                                                                                                                       

     

                                                                                    

Pikkujoulun juhlintaan

Oulun seudun psykologien pikkujoulut tempaistaan käyntiin pe 9.12 klo 19.00 Turusen sahalla (Pikisaarentie 10).

Illan rytmeistä vastaa duo Kimmo ja Jore

Juhlissa syödään tietysti hyvin ja runsaasti, joten ilmoita itsesi ja mahdollinen erityisruokavaliosi viimeistään 1.12. osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com 

Varaa paikkasi heti, että mahdut varmasti mukaan!
 

Illan menu
Riistakäristystä
Perunamuusia 
Talon salaattia ja sinappikastiketta 
Maustekurkkua, puolukkahilloa 
Leipää ja voita 
Torttukahvit

Tule PsykoKlubille

Oulun seudun psykologeille on pyörähtänyt tänä syksynä käyntiin uusi ammatillisen tiedonkeruun, kollegiaalisen jakamisen ja keskustelun foorumi. Psykologiyhdistys on aloittanut useamman kerran vuodessa pyörivien PsykoKlubien pyörittämisen.

Syksyn toinen Psykoklubi kokoontuu Valveen kokoushuoneessa (3 kerros) pe 18.11. klo 18-21. Illan aihepiiri keskittyy neuropsykologiaan ja liikennepsykologiaan. Klubin isäntäväkenä toimivat Jukka Loukkola Psykologiliiton neuropsykologien ammatillisesta työryhmästä ja Sari Kukkamaa liikennepsykologien työryhmästä.

Iltapalaa varten ilmoittaudu viimeistään 11.11.osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com ja muista kertoa erityisruokavaliosi.                    

 

Tervetuloa Syyskokoukseen   

Yhdistyksen syyskokous on ti 11.10. klo 18.00 -20.30 Kulttuurikeskus Valveella (kokoushuone III kerros). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat, joihin kuuluvat mm. yhdistyksen johtokunnan ja puheenjohtajan valitseminen vuodelle 2017 sekä toimintasuunnitelman hyväksyminen.

Kokouksessa on tarjolla iltapalaa, jota varten ilmoittaudu oulunseudunpsykologit (at) gmail.com viimeistään to 6.10 ja kerro mahdollinen erityisruokavaliosi.

Syyskokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Avataan kokous

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

3. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskija

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

6. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

7. Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

8. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

9. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet ja varajäsenet

10. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet

14 Muut asiat

15 Päätetään kokous

Ensimmäinen PsykoKlubi kokoontuu ti 27.9. klo 17.30 Oulun työterveyslaitoksella (Kastellin tutkimuskeskus, Aapistie 1). Klubiemäntänä toimii Heli Hannonen Psykologiliiton työterveyspsykologien ammatillisesta työryhmästä. Illan aiheet kieppuvat työterveyspsykologisissa teemoissa. Keskustelun sytyttävät KELA-korvausten kuulumiset ja tuliaiset työterveyspsykologien ajankohtaispäivästä.

Työterveyspsykologien lisäksi paikalle ovat toivottuja ja tervetulleita kaikki työterveyspsykologiasta kiinnostuneet yhdistyksen jäsenet.

Osallistujat saavat nauttia klubilla iltapalaa, joten ilmoita itsesi ja ruokavaliosi viimeistään 20.9. oulunseudunpsykologit(at)gmail.com

 

Sotesuvijuhlat Johteenpookissa

Tule avaamaan kesä Oulun psykologien Sotesuvijuhliin pe 10.6 klo 18 Johteenpookiin (Hietasaari, Kansankentäntie 11, 90500 Oulu).

Juhlissa pääset tutustumaan Psykologiliiton uusiin voimanaisiin puheenjohtaja Annarilla Ahtolaan sekä pääsihteeri Annamari Jokiseen, jotka alustavat keskustelua illan teemaksi valitusta sote-uudistuksesta.

Ohjelman kruunaa legendaarisen Las Rorsachs-ryhmän show. Loppuillasta irrotellaan tanssillisen musiikin tahtiin.

Tarjolla on maukasta sotesoppaa ja juomaa. Pukukoodi on rento ja vapaa. Kaapistasi löytyvä psykologin sotesopa on mitä parhain valinta asuksi.

Ilmoittaudu viimeistään 2.6 osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com ja muista kertoa erityisruokavaliosi. Ilmoittaudu pian, ettet jää rannalle kesäkauden avajaisista.

 

Kutsu kevätkokoukseen

Tervetuloa Oulun seudun psykologit ry:n kevätkokoukseen pe 4.3 klo 16.30 Kirkkotorin koulutuskeskukseen (Asemakatu5). Katso kokouksen esityslista alla.

Kokous alkaa ruokailulla, jota varten ilmoittaudu ke 24.2. mennessä oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Muista ilmoittaa erityisruokavaliosi.

Kokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä toiminnan-tarkastuskertomus
 2. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
 3. Käsitellään muut esille tulevat asiat
 4. Kokouksen päättäminen

Psykologin työkalupakin päivitys  

Tule tutustumaan psykologien uusiin tutkimus- ja interventiotyökaluihin. Kirkkotorin koulutuskeskuksessa pe 4.3. klo 14.30 - 16.30 Jarkko Ylikoski Hogrefelta esittelee päivitettyjä ja tulossa olevia työvälineitä sekä aikuisten että lasten kanssa työskenteleville. Testeihin ja muihin työvälineisiin on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua paikanpäällä myös "livenä". Kerro koulutusvastaava Eeva Tanskaselle (eeva.tanskanen(at)gmail.com) minkä testin Jarkko Ylikoski pakkaa mukaansa näytille tai mistä työvälineestä erityisesti olisit kiinnostunut.

Koulutus on Oulun seudun psykologit ry:n jäsenille maksuton.

Brunssi ja luento

Yhdistys korkkaa uuden vuoden tarjoamalla jäsenilleen perinteeksi jo tulleen huippusuositun brunssin lauantaina 20.2. klo 12.00. Brunssipaikkana on ravintola Tuba (Mannenkatu 2). Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 12.2. osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Muista ilmoittaa erityisruokavaliosi

Tuban löydät täältä:  http://tuba.fi/ 

Brunssin jälkeen ohjelma jatkuu klo 14.30  Kaupunginkirjaston Pakkala-salissa vuoden psykologi Minna Martinin yleisöluennolla.

Hyvinvointia hengityksestä

Vuoden psykologi 2015, psykoterapeutti Minna Martin esittelee hengityksen käyttämistä itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena.

Psykofyysinen hengitysterapia (hengityskoulu) kehitettiin alun perin kehollisista ahdistusoireista, mm. paniikkihäiriöstä kärsiville potilaille. Myöhemmin sitä on sovellettu hyvin monenlaisten ihmisten auttamiseksi. Työskentelyn tavoitteensa on auttaa ihmistä tasapainottamaan hengitystään ja sitä kautta lisäämään psykofyysistä hyvinvointia. Hengitys vaikuttaakin terveyteemme paljon laaja-alaisemmin kuin usein tullaan ajatelleeksi.

Luennolla psykologi, psykoterapeutti Minna Martin kuvaa menetelmää ja sen tausta-ajatuksia arkisella ja ymmärrettävällä tavalla. Kuka tahansa ihminen voi hyötyä hengityskoulun ajattelu- ja toimintatavoista ja lisätä niiden avulla omaa ja läheistensä hyvinvointia.

Luento on maksuton. Järjestäjinä toimivat Suomen psykologiliitto ja Oulun seudun psykologit ry.

Psykologi-lehdessä 3/2015 julkaistun artikkelin 'hengitys yhdistää kehon ja mielen' löydät Tästä linkistä

Pikkujoulujuhla Lasaretissa

Tämän vuoden pikkujoulut juhlitaan Lasaretin Merikoskisalissa pe 20.11. klo 19. Ohjelmassa on juniorpsykojen yllätysshow. Juhlissa pääsee myös kuvalliselle pikamatkalle yhdistyksen 40 -vuotisjuhlaan Tallinnaan.

Ruokaa nautitaan runsaasti ei niin perinteisestä mutta sitäkin houkuttelevammasta joulupöydästä. Kurkkaa menu tästä linkistä

Ilmoita itsesi ja ruokavaliosi heti ja viimeistään su 15.11. oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla ruokailun omavastuuosuus 10€ Oulun seudun psykologit ry:n tilille FI5657413620425345 viimeistään 15.11. Laita maksun viestikenttään pikkujoulut ja oma nimesi.

 

Syyskokous ja synttärikakkua Valveella

Tule Oulun seudun psykologit ry:n Syyskokoukseen pe 25.9.2015 klo 17.30 - 20.30 Kulttuurikeskus Valveelle, (kokoushuone III kerros).

Käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat, joihin kuuluu mm. puheenjohtajan ja johtokunnan valinta vuodelle 2016 sekä jännittävä keskustelu Psykologiliiton puheenjohtajaehdokkaista.

Kokouksessa juhlistetaan yhdistyksen neljää vuosikymmentä synttärikakkukahveilla.  

Tervetuloa!

Syyskokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Avataan kokous

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

3. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskija

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

6. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

7. Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

8. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

9. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet ja varajäsenet

10. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet  

11. Valitaan yhdistyksen edustajat Psykologiliiton liittovaltuustoon

12. Yhdistyksen sääntöjen muuttaminen

13. Keskustellaan Psykologiliiton puheenjohtajavaalista

14 Muut asiat

15 Päätetään kokous

Tule juhlimaan neljää vuosikymmentä

Ilmoittautumisaika on päättynyt kolmen psykologiyhdistyksen yhteiseeen Tallinnan viikonloppuun. Juhlaseminaariin 9.10 ehtii vielä mukaan. Ilmoittaudu osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com ja Tallinnan viikonloppuun 9-11.10. Saat varattua paikkasi juhlaseurueessa maksamalla osallistumismaksun 90 € (160 € jos haluat yöpyä 1 hengen huoneessa) yhdistyksen tilille FI5657413620425345 (Oulun seudun psykologit ry). Muista laittaa maksuun oma nimesi viitteeksi. Maksun jälkeen pistät vain varmistusviestin osoitteeseen xtiinamu(at)gm

Huippuedulliseen osallistumismaksuun kuuluu Helsingin juhlaseminaarin lisäksi laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, yöpyminen Hotel Euroopassa sekä upea ohjelmallinen juhlaillallinen.

Omasta pussista maksettavien Oulu-Helsinki-Oulu matkojen alehinnat ovat nyt parhaimmillaan, joten toimi kiireesti ja varaa lento- tai junaliput heti.

Juhlaseminaarin ja viikonlopun ohjelma:

Pe 9.10.

klo 10 -15 Juhlaseminaari Helsingissä Yliopiston Athena salissa (Siltavuotrenpenger 1 A), seminaarin ohjelman saat tästä linkistä

klo 19.30 - 21.30 laivamatka Tallinnaan (Tallink M/S Star), Majoittuminen Hotel Eurooppaan

La 10.10

Päivällä omaa aikaa

klo 18 -24 ohjelmallinen juhlaillallinen Hotel Euroopan West-Europe salissa

Su 11.10.

klo 13.30 -15.30 Laivamatka Tallinna-Helsinki (Tallink M/S Star)

 

Kesäjuhlat Turusen Sahalla   

 
                                              

Oulun seudun psykologit viettävät kesäjuhlia pe 12.6. klo 19 alkaen Turusen Sahalla Pikisaaressa (Pikisaarentie 10).

 

Illan orkesterina toimii Trokaristiretki. Ennen orkesterinsa esiintymistä terapeutti Kari Pärkkä tutustuttaa juhlayleisön leipätyöhönsä musiikkiterapeuttina.

 

Tarjolla on iltapalaa, joten ilmoittaudu viimeistään ma 8.6. mennessä osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com. Muista mainita ruokarajoitteesi.

 

Turusen sahalla on myös majoitusmahdollisuus, joten kauempaakin voi tulla juhlimaan. Katso tarkemmat tiedot nettisivuilta http://www.turusensaha.fi

Tervetuloa!

 

Psykologi liikemaailmassa -teemailta Yritystakomolla

Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Haluatko verkostoitua toisten yrittäjä-psykologien kanssa? Tule Yritystakomolle Oulun  psykologien yrittäjäiltaan tiistaina 5.5. klo 18-20.30.

Illan aloittaa uusia menestyviä kasvuyrityksiä Oulun seudulle synnyttävän Yritystakomon toiminnan esittely. Ilta jatkuu yrittäjä-psykologien Tea Pietilän ja Pauliina Tuomivaaran jakaessa kokemuksiaan oman  liiketoiminnan pyörittämisestä sekä psykologin työn tuotteistamisesta ja markkinoinnista.

Yritystakomo toimii Oulun Linnanmaalla osoitteessa Elektroniikkatie 3, 90590 Oulu. Teemaillan paikkana on Yritystakomon Ideamo  http://www.yritystakomo.fi/

 

Tule Kevätkokoukseen

Oulun kaupunginteatterille (Maria Silfvan kabinetti) lauantaina 21.3. klo 16.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat.

Kokoustamisen jälkeen vaihdamme kevyempään ohjelmaan ruokaillen ja The Addams Family- teatteriesityksestä nauttien. Ruokailua ja teatteria varten ilmoittaudu osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com viimeistään 5.3. Muista ilmoittaa mahdollinen erityisruokavaliosi.

Edullisen teatterilipun saat maksamalla 10€ Oulun seudun psykologit ry:n tilille FI5657413620425345 viimeistään 5.3. Laita maksuun viitteeksi teatteri ja oma nimesi. Teatteriin ilmoittautuminen on sitova ja lippuja on varattu 35 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle, joten pidä kiirettä. Löydät Addams Familyn täältä

Kokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä toiminnan-tarkastuskertomus
 2. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
 3. Käsitellään muut esille tulevat asiat
 4. Kokouksen päättäminen

 

 

Psykologien Brunssi

Yhdistys korkkaa uuden vuoden tarjoamalla jäsenilleen suosiota jo niittäneen brunssin lauantaina 31.1. klo 14.00. Brunssipaikkana on ravintola Tuba (Mannenkatu 2). Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 23.1.2015 osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Muista ilmoittaa erityisruokavaliosi

Tuban löydät täältä:  http://tuba.fi/                                                                                         

Avustusta koulutukseen

Psykologiyhdistys myöntää koulutusavustuksia jäsenten itse maksamiin koulutus- ja konferenssitilaisuuksiin.

Lähetä hakemus yhdistyksen puheenjohtaja Saara Heusalalle:saara.heusala(at)gmail.com Liitä hakemukseen myös yhteystietosi. Avustuksen myöntämisen ehtona on Netti-Positiiviin kirjoitettu artikkeli tai matkakertomus koulutustilaisuudesta.

 

Runolliset Pikkujoulubileet la 29.11. klo 19.00

"Että jano on jano ja nälkä on nälkä. Sydän ei tiedä mitään, eikä osaa sanaakaan, mutta silti se sanoo viimeisen sanan." Tommy Tabermann

Oulun seudun psykologien pikkujoulujuhlissa luovuus kukoistaa ja runosuoni sykkii tänä vuonna. Juhlapaikkana ovat Ludocraftin tilat (Kasarmintie 23) Oulussa. Ruokapuolella keskitytään aitokreikkalaisiin herkkuihin. Illan ohjelman kruunaa Jano-trion Tommy Tabermanin runoihin säveltämä akustinen musiikki, jonka esittämiseen myös yleisö saa osallistua jos haluaa.

Ilmoittaudu heti ja viimeistään pe 21.11 oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Muista ilmoittaa erityisruokavaliosi.

 

Yhdistys kutsuu sinua

     Syyskokoukseen

Liity remmiin ajamaan oulun seudun psykologien yhteisiä asioita. Tule  Syyskokoukseen  Ynninkulmaan (Kirkkokatu 3, Holiday Inn) perjantaina 17.10. alkaen klo 16.30.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat. Kokouksessa valitaan myös yhdistyksen edustajat psykologiliiton ammatillisiin työryhmiin.

Osallistujat ravitaan herkullisella iltamenyyllä. 

Kokouksen jälkeen jatkamme iltaa komediateatteri Riossa klo 19.00 alkavassa Ulla Tapanisen Hämmennystä-esityksessä.

Ruokailua ja teatterilippua varten ilmoittaudu osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com 28.9. mennessä. Muista ilmoittaa myös erityisruokavaliosi. Teatterilipun omavastuu 10€ maksetaan Oulun seudun psykologit ry:n tilille FI5657413620425345. Laita maksuun viitteeksi teatteri ja oma nimesi. Lippua ei voi perua ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

                     ULLA TAPANINEN: HÄMMENNYSTÄ                         

Ulla Tapanisen uusi koko illan esitys!

Tällä kertaa Tapaninen ihmettelee kokovartalopeilinsä edessä kuka on, missä menee vai onko jo perille tullut! Hämmennys maailmanmenosta lienee yhteinen sekä yleisöllä että esittäjällä ja juttua riittää koko illaksi. Ollaankin tärkeän äärellä, kun mietitään miten Tapanisen ja muiden kelkasta pudonneiden elämää voisi helpottaa.

Käsikirjoitus: Raila Leppäkoski & Ulla Tapaninen
Ohjaus: Raila Leppäkoski
Lavalla: 
Ulla Tapaninen

Syyskokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskija

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

4. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

5. Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja  luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

6. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

7. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset- ja varajäsenet

8. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet

9.Valitaan yhdistyksen ehdokkaat Psykologiliiton ammatillisiin työryhmiin  

10.Muut asiat

 

 

 

Suutarille kengät-

Eväitä psykologien jaksamiseen  

 

Oulun psykologiyhdistys järjestää torstaina to 25.9.2014 asiakastyötä tekeville psykologeille koulutuspäivän Lasaretin Yrjö-Salissa (Kasarmintie 13, Oulu).

Ansioitunut kriisipsykologi, psykologian tohtori Eija Palosaari Helsingistä käsittelee koulutuksessa psykologityön kuormituksen vaikutuksia ja työssä jaksamista eri näkökulmista.

 

Koulutuksessa käsitellään esimerkiksi kasautuvan stressin prosessia psykologityössä. Psykologi joutuu työssään tilanteisiin, jossa normaalit kriisireaktiot käynnistyvät itsessä. Kuinka voimme suojautua psykologityön kuormituksen vaikutuksilta? Aihetta lähestytään koulutuksessa käytännön työn näkökulmasta hyödyntäen teoriatietoa, mm. peiliteoriaa. Erityisesti keskustelemme siitä, kuinka suojella työkykyämme haasteiden äärellä ja kuinka normaaleja reaktioita voi hyödyntää työhyvinvoinnin tukena.

Koulutuksen hinta: 75€ (alv. 0%) Oulun psykologiyhdistyksen jäsenille) ja 85€ (alv 0%) muille psykologiliiton jäsenille. Hinta sisältää aamukahvin ja päiväkahvin, lounas omakustanteinen. Laskutustiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen yhdistyksen koulutusvastaavalle osoitteeseen: terhi(at)mindgame.fi

 

 

 

 

Kesä-Iltamat

 

Meillä on kunnia kutsua Oulun psykologit kesäkauden avajaisiin Ohjelmallisiin iltamiin  perjantaina 6.6. klo 19.00 Johteen Pookiin Oulun Hietasaaressa. Psykologit päästetään kesälaitumille aitoon 50-luvun henkeen.

Ohjelmassa on juhlallisia puheita, teatteria, runonlausuntaa ja lopuksi tanssia. Tarjolla on myös virkistävä ja ravitseva puhvetti.

Yleisön toivotaan saapuvan tilaisuuteen 50-luvun asusteisiin sonnustautuneena. 

Puhvetin vuoksi pyydämme teitä ilmoittamaan ajoissa tulostanne ja mahdollisista ruokarajoitteista virkistysvastaavalle osoitteeseen pia.partanen(at)oulu.fi

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN

Aika: La 22.3.2014, klo 16.30
Paikka: Oulun kaupunginteatteri, Maria Silfvan kabinetti
Ilmoittaudu kokouksen jälkeistä iltapalaa ja teatteriohjelmaa varten pe 28.2 mennessä virkistysvastaavalle osoitteeseen pia.partanen(at)oulu.fi Muista ilmoittaa mahdollinen erityisruokavaliosi.

 

Kokouksen jälkeen päästämme vapaalle Housut pois-näytelmää katsellen. Edulliset teatteriliput 10€ maksetaan yhdistyksen tilille FI5657413620425345 viimeistään 22.3. Laita maksuun viitteeksi teatteri ja oma nimesi. Teatterinäytökseen ilmoittautuminen on sitova.

Kokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä toiminnan-tarkastuskertomus
 2. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
 3. Käsitellään muut esille tulevat asiat: uusien jäsenten valinta johtokunnan täydentämiseksi
 4. Kokouksen päättäminen

 

Psykologien Brunssi

Yhdistys ponkaisee uuteen vuoteen tarjoamalla jäsenilleen brunssin lauantaina 1.2. klo 14.00. Brunssipaikkana on ravintola Tuba (Mannenkatu 2). Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 24.1. osoitteeseen pia.partanen(at)oulu.fi

 

Tuban löydät täältä:  http://tuba.fi/

 

KUTSU KÄY

PIKKUJOULUN JUHLINTAAN

Oulun psykologien pikkujoulubileet käynnistyvät perjantaina 29.11 klo 19.00. Juhlapaikkana on Johteenpooki Hietasaaressa (Kansankentäntie 2).

Juhlaohjelmassa on psykojen oma teatteriesitys. Kitaraduo virittää tunnelman kattoon elävällä musiikilla. Kiltit tontut saattavat päästä ääneen myös karaoke- ja yhteislaulun tahtiin.

Juhlaan kuuluvat tietysti syömingit. Ilmoittaudu mukaan heti ja viimeistään ma 25.11 virkistysvastaavalle: pia.partanen(at)verve.fi. Kerro myös erikoisruokavaliosi.

Johteenpookin löydät täältä: http://www.oulunmerenkavijat.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=111&Itemid=99 

 

 

 

Käyttökoulutus PAI (Personality Assessment Inventory)

 

PAI on uusi kliiniseen käyttöön tarkoitettu persoonallisuuden arviointimenetelmä, jossa tautiluokitukseen pyrkimisen sijaan arvioidaan tutkittavan persoonallisuuden toimivia puolia.

PAI-menetelmään on mahdollista tutustua pe 15.11.2013 klo 12.15 – 15.00 Oulussa (Lasaretissa, Rossi-kabinetti) järjestettävässä käyttökoulutuksessa. Kouluttajana toimii FT, psykologi, psykoterapeutti Pekka Koistinen.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat asiat; Mikä on PAI, miten se annetaan, pisteytetään ja tulkitaan. Kliinisten esimerkkien avulla valaistaan miten PAI toimii kliinisessä käytössä. Koulutus antaa valmiuden PAI-menetelmän käytön aloittamiseen.

PAI-koulutuksen hinta on 60€. Hintaan sisältyy iltapäiväkahvi. Koulutusmaksun eräpäivä on 7.11.2013, pankkiyhteys: FI5657413620425345. Huom! Maksussa on viitteenä oltava osallistujan nimi!

Ilmoittautuminen pe 8.11. mennessä virva.siira@oulu.fi

Koulutuksen järjestää Oulun seudun psykologit ry

 

Psykologit kylässä Ludocraftilla

Lue koulutusvastaava Terhi Metsin laatima matkakertomus psykologien elämys- ja koulutusvierailusta oululaiselle Ludocraftille TÄSTÄ LINKISTÄ

Pelialan menestyjä-yritys ja heidän toimitusjohtajansa Tony Manninen kutsuivat psykologit vieraakseen ti 25.2.  Ludocraftin hermokeskukseen. Keskusteleva, ajatuksia herättävä ja uusia näkökulmia avaava vuorovaikutteinen ilta haastoi osallistujat katsomaan asioita uusista näkökulmista. "Pelien tekemisessä ihmisen mielen ja käyttäytymisen ymmärtäminen on olennaista", nimesi Manninen psykologian ja pelimaailman yhteiseksi mielenkiinnon kohteeksi.

Tule kesäjuhliin                                            

 

Oulun seudun psykologit päästetään suvilaitumille kesäjuhlilla pe 14.6. klo 19 alkaen Oulun rakennusmestariyhdistyksen saunatilassa (Isokatu 13, käynti Kajaaninkadulta sisäpihan puolelta). 

Kesämielen virittäjänä toimii lauluyhtye Pyrstötähdet. Illan ohjelmassa tunnelmoi myös trubaduuri kitaroineen.

Tarjolla olevien juotavien ja purtavien vuoksi ilmoittaudu viimeistään ke 12.6. mennessä virkistysvastaavalle pia.partanen(at)verve.fi Muista mainita ruokarajoitteesi.

 

 

Tervetuloa!

 

 

Tervetuloa pikkujouluun Pöllölaaksoon!

Oulun seudun psykologien pikkujoulua juhlitaan perjantaina 30.11. klo 18 alkaen. Luvassa on 80-luvun tunnelmaa, ohjelmaa Pöllölaaksosta, ruokaa, juomaa ja karaokea. Vielä hauskempaa on, jos pukeudut ajan henkeen sopivasti.

Juhlapaikkana on Arkkitehtikillan talo Pikisaaressa, Pursitie 8.

Ilmoittaudu virkistysvastaava Päivi Rädylle ma 26.11. mennessä paivi.raty(at)oulu.fi  Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitteesi.

 

 
TULE SYYSKOKOUKSEEN        

Oulun Seudun psykologien syyskokous pidetään perjantaina 12.10. 2012 klo 18.00 – 19.30 Oulun Arkkitehtien kiltatalolla (Pursitie 8, Oulu).

Kokouksessa on tarjolla iltapalaa, jota varten ilmoittaudu maanantaihin 8.10 mennessä sihteerille: saara.heusala(at)gmail.com. Muista ilmoittaa myös ruoka-aineallergiasi.

Kokouksen jälkeen virkistäydymme psykologi Ellen Ekin ohjaamassa tietoisuustaitotyöpajassa, jonka harjoitusten avulla etsimme käytännön välineitä psyykkiseen elpymiseen työpäivän aikana ja sen jälkeen.

Syyskokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1.    Valitaan kokouksen puheenjohtaja

2.    Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

3.    Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4.    Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

5.    Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

6.    Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja  luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

8.    Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset- ja varajäsenet

9.    Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet

10.  Valitaan yhdistyksen ehdokkaat Psykologiliiton pysyviin toimikuntiin

      Yhdistyksen sääntöjen muuttaminen Psykologiliiton ennakkotarkastettujen     mallisääntöjen mukaisiksi

11.   Muut asiat

   Tervetuloa toivottaa johtokunta!

 

 

 

 

                                            

Virkistysreissu Syötteelle

Lähde reippailemaan ja rentoutumaan Oulun seudun psykologien kanssa viikonlopuksi Isolle Syötteelle Pudasjärvelle parhaaseen hiihto- ja lasketteluaikaan perjantai 23.3. – sunnuntai 25.3. 2012. Tunturin huipulta on varattu jo aiemmilla reissuilla loistavaksi havaittu Villin Pohjolan hulppea Metsäsyötteen kelohuvila. Koko viikonlopun hinta on 55 €. Hintaan sisältyvät yöpymisen lisäksi lakanat ja loppusiivous. Matkat järjestetään ja kustannetaan itse. Mukaan mahtuu 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu heti osoitteeseen satu.vattulainen(at)te-toimisto.fi

Huvilan avaimet saadaan pe jo klo 12. Jos sinulla on vielä lomapäiviä, kannattaa lähteä perjantaina jo aamusta liikkeelle…

Ei hiihtopakkoa, hotellille (tanssiravintolaan) matkaa 400m.

 

 

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN (19.1.2012)

Kutsu käy Oulun Seudun psykologit ry:n kevätkokoukseen perjantaina 16.3.2011 klo 18.00. Kokouspaikkana on Kulttuuritalo Valveen kokoustila, sisäänkäynti Ojakatu 4  Oulussa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat. Kokouksessa on tarjolla iltapalaa, joten ilmoita osallistumisestasi ja samalla mahdollisesta erityisruokavaliostasi virkistysvastaavalle maanantaihin 23.2. mennessä paivi.marika.raty(at)gmail.com

Kokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus
 2. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
 3. Käsitellään muut esille tulevat asiat
 4. Kokouksen päättäminen

Kokouksen jälkeen jatkamme hauskaa iltaa teatteri Riossa Punkkuelämää-farssikomedialla. Ilmoittaudu virkitysvastaavalle paivi.marika.raty(at)gmail.com ma 23.2. mennessä, niin varmistat lippusi esitykseen. Edulliset liput 10€ maksetaan yhdistyksen tilille 574136-20425345.  Katso lisätietoja esityksestä http://www.teatteririo.fi/ohjelmisto/punkkuelamaa.html

Apua lasten testien tulkintaan (9.1.2012)

Pähkäiletkö uusien lasten kognitiivisten testien tulkinnan kanssa? Heittävätkö indeksit ja kokonaissuoriutumiset häränpyllyä? Oulun seudun psykologit ry järjestää lasten kognitiivisten testien (WPPSI-II, WISC-IV ja NEPSY-II) tulkintaan keskittyvän koulutuspäivän tiistaina 21.2.2012 klo 8:30-16.00. Tämä koulutuspäivä korvaa lokakuussa 2011 peruuntuneen koulutuspäivän.

Kouluttajana toimii neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian tohtori Heli Isomäki, jolla on pitkä kokemus lasten neuropsykologisesta tutkimisesta ja kuntoutuksesta.

Koulutuspaikkana on Lasaretin Merikoski-sali, osoite Kasarmintie 13, 90101 Oulu. Lähetä omat visaiset testien tulkintaan liittyvät kysymyksesi Heli Isomäelle koulutusvastaavan sähköpostiosoitteeseen: nina_haapalainen(at)hotmail.com

Koulutuspäivän hinta on 160 euroa (sis. alv 23 %) ja siihen sisältyvät aamukahvi ja lounas. Osallistumismaksu maksetaan Oulun seudun psykologit ry:n tilille 574136-20425345 21.2.2012 mennessä. Laita maksuun viitteeksi oma nimesi.

Ilmoittaudu 7.2.2012  mennessä koulutusvastaavalle: nina_haapalainen(at)hotmail.com Mikäli olet jo maksanut koulutusmaksun vuonna 2011, voit ilman erillisilmoittautumista osallistua koulutuspäivään.

Tule Glögijuhlaan

Oulun seudun psykologien pikkujoulua vietetään tänä vuonna Hotelli Lasaretissa Merikoski-salissa

              perjantaina 2.12. kello 19.00

Rento pikkujoulujuhla on mainio tilaisuus tutustua kollegoihin ja yhdistyksen toimintaan. Siksi vanhojen konkareiden kavereiksi kaivataan erityisesti yhdistykseen vasta liittyneitä jäseniä. Glögiä siemaillessa kaikilla juhlijoilla on mahdollisuus palata valokuvashown avulla syyskuun liikuntapäivien aurinkoisiin tunnelmiin. 

Ruokatilausten vuoksi ilmoittauduthan 28.11. mennessä: paivi.raty(at)oulu.fi Muista mainita jos sinulla on erikoisruokavalio.

Illan Menu: Glögiä, Savusiikasalaattia, Kalkkuna-fenkolisalaattia, Metsäsienipiirasta, Perunarieskaa ja voita, Marjatarteletteja

Tervetuloa toivottaa johtokunta!

 

 

     Kutsu syyskokoukseen ja ammattietiikan koulutukseen

Tule Oulun Seudun psykologien syyskokoukseen perjantaina 7.10 2011 klo 19.00 - 20.30. Kokouspaikkana on Kirkkotorin koulutuskeskus, Asemakatu 5. Kokouksessa on tarjolla iltapalaa, jota varten ilmoittaudu maanantaihin 3.10 mennessä sihteerille: saara.rasanen(at)gmail.com. Muista ilmoittaa myös ruoka-aineallergiasi.

Saat syyskokouksen esityslistan tästä linkistä

Tervetuloa toivottaa johtokunta!

                                  AMMATTIETIIKAN KOULUTUS


Oulun seudun psykologeilla on tilaisuus saada ohjausta työssä vastaantuleviin ammattieettisiin pulmiin. Ennen syyskokouksen alkamista 7.10. klo 17.00 Kirkkotorin koulutuskeskuksessa Psykologiliiton hallituksen varapuheenjohtaja Tuula Hynninen luennoi psykologityön ammattieettisistä kysymyksistä. Tuula Hynninen etsii vastauksia myös kuulijoiden hänelle esittämiin ammattietiikkaan liittyviin pulmiin. Voit lähettää Tuula Hynniselle tarkoitetut kysymykset etukäteen koulutusvastaavalle osoitteeseen nina_haapalainen(at)hotmail.com

 

 

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN

On siis kevät ja kutsu käy Oulun Seudun psykologit ry:n kevätkokoukseen perjantaina  18.3.2011 klo 18.30. Kokouspaikkana on hotelli Holiday Inn Kirkkokatu 3 Oulussa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat. Kokouksen jälkeen ruokailemme. Ilmoita osallistumisestasi ruokailuun ja erityisruokavaliostasi virkistysvastaavalle perjantaihin 11.3. mennessä paivi.marika.raty@gmail.com

Kokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus
 2. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
 3. Käsitellään muut esille tulevat asiat
 4. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

Jyväskylä kutsuu kyläilemään

Keski-Suomen psykologiyhdistys on kutsunut Oulun seudun psykologit vieraakseen viikonloppuna 5.-6.2.2011. Tarjolla on koulutusta psykoosien varhaistunnistamisesta, josta luennoi psykologi Leena Priha.

Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu myös keilausta, kylpylävirkistystä ja yhteinen illanvietto Laajavuoren kylpylässä. Osallistujilla on tilaisuus myös mielipiteiden ja kokemusten vaihtoon edunvalvonta-asioista.

Ole reissuunlähtijä ja ilmoittaudu heti virkistysvastaavalle osoitteeseen paivi.marika.raty(at)gmail.com. Ilmoittautumisen varmistat maksamalla ohjelmasta ja majoituksesta vain 30 € 1.2. mennessä yhdistyksen tilille 574136-2425345. Kimppakyytejä kannattaa kysellä virkistysvastaava Päivi Rädyltä.

                          KUTSU SYYSKOKOUKSEEN

Oulun Seudun psykologien syyskokous pidetään perjantaina 22.10. klo 18.00 – 20:00. Kokouspaikkana on Oulun Keilahallin kokoushuone (Isokatu 97, 90120 Oulu). Kokousasioiden käsittelyn jälkeen osallistujille on varattu kahvitarjoilu. Ilta jatkuu vauhdikkaasti hohtokeilaten.

Syyskokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1.  Valitaan kokouksen puheenjohtaja

2.  Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

3.  Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4.   Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

5.  Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

6.  Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

7.  Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

8.  Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset- ja varajäsenet

9.  Valitaan kaksi varsinaista tilintarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet

10. Valitaan yhdistyksen ehdokkaat Psykologiliiton pysyviin toimikuntiin

11. Muut asiat

Tervetuloa kokoukseen toivottaa johtokunta!

                

                    Paikkoja tarjolla johtokunnassa

Oletko reipas, rohkea ja kollegoiden seuraa kaipaava psykologi Oulun seudulta? Astumalla Oulun Seudun Psykologien johtokuntaan varmistat itsellesi mukavaa ajankulua, aktiivista yhdistystoimintaa ja rattoisaa yhdessäoloa huippuporukassa. Arvostamme hyviä kehittämisideoita yhdistyksen toimintaan. Tehtävien ansiokkaaseen hoitamiseen et tarvitse aikaisempaa yhdistyskokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole. Uudet keltanokat ja vanhat konkarit ovat yhtä tervetulleita.

Jos innostuit, tule syyskokoukseen 22.10. klo 18:00 Oulun Keilahallille. Voit ilmoittaa jo etukäteen yhdistyksen puheenjohtaja Päivi Rädylle (paivi.marika.raty@gmail.com) kiinnostuksestasi. Yhdistyksen johtokuntaan haetaan varsinaisia ja varajäseniä puheenjohtajan, sihteerin, jäsensihteerin, koulutus-, virkistys-, sähköposti-, tiedotus-, kunnan palkka- ja järjestövalmiusvastaavan ja yksityissektorin palkkavastaavan pesteihin.

Oulun Seudun Psykologien johtokunta

 

Virkistysreissu Syötteelle (16.8.2010)

Lähde mukaan lumoutumaan syysluonnon hehkusta. Oulun seudun psykologit, rentoutuvat, reippailevat, retkeilevät ja latautuvat talven varalle viikonlopun verran Pudasjärven Isolla Syötteellä perjantaista 10.9. sunnuntaihin 12.9.2010. Tunturin huipulta on varattu Villin Pohjolan hulppea Metsä-Syötteen kelohuvila.

Majoituksen hinta on yhdistyksen jäsenille 69€. Mukaan mahtuu vielä ja voit kutsua seuralaiseksesi kollegoiden lisäksi myös ei-yhdistysläisiä. Ilmoittaudu heti virkistysvastaavalle: tommi_rasi@hotmail.com.

Viikonlopun aikana Ellen Ek ohjaa teemaillan Onnellisuuden psykologiasta.

Metsä-Syötteen huvilan kuvia ja muuta tietoa voit hakea osoitteesta  www.villipohjola.fi. Vuoden 2009 Syötteen reissun kuvia löydät jäsenalueelta.

 

                                   Testimenetelmät ajantasalle (21.4.2010)

Psykologien Kustannus järjestää yhdessä Oulun seudun psykologien kanssa Testimenetelmien päivitys -koulutuksen Oulussa 11.6.2010
Kouluttajana on Pekka Heiskari Psykologien Kustannuksesta.

Päivän ohjelma:
 9:45 - 11         Lasten testeistä
 11 - 11:45       Yleistä testeistä ja psykologin tutkimuksesta
 11.45 - 12:45   Lounas (omalla kustannuksella)
 12:45 - 15       Aikuisten testeistä.

KOULUTUS ON ILMAINEN!

Koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin.
Lähetä ilmoittautumiset sekä kysymykset kouluttajalle koulutusvastaava Auli Ylitalolle sähköpostilla auli.ylitalo(at)hotmail.com.
Liitä mukaan tieto osallistutko koulutukseen koko päivän vai valitsetko omaan työhösi liittyvän osuuden joko lasten tai aikuisten testeistä.

 

     KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN (2.3.2010)

Tule Oulun Seudun psykologit ry:n kevätkokoukseen perjantaina 26.3.2010 klo 19.00. Kokouspaikaksi on vaihtunut Sokos hotelli Arinan kokoustilat Pakkahuoneenkatu 16, Oulu.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat. Kokouksen jälkeen ruokailemme. Ilmoita osallistumisestasi ruokailuun ja erityisruokavaliostasi tiedotusvastaavalle kristiina.muhonen@kotinet.com  torstaihin 18.3. mennessä.

Kokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus
 2. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
 3. Oulun seudun psykologien sääntöjen muuttaminen
 4. Käsitellään muut esille tulevat asiat
 5. Kokouksen päättäminen

 Tervetuloa!

 

 

"Hölmöläiset peiton leikkuussa"

Kalevassa 1.9. 2009 julkaistu johtokunnan mielipidekirjoitus löytyy tästä

 

Mitä psykologi tekee työkseen?

Joudutko tekemään työstäsi tilaajalle tuotteita, kertomaan esimiehellesi mihin aikasi käytät tai jopa hinnoittelemaan palvelusi? Nyt sinun ei enää tarvitse huhkia yksin psykologin työn kuvaamisessa. Psykologiliiton palveluluokituskonsultit Vesa Nevalainen ja Petri Näätänen rientävät avuksesi  perjantaina 4.12 klo 12-16. Koulutuspaikkana on Mento OY:n toimitilat Kirkkokatu 19 A 14 (5 kerros).

Koulutuksessa tutustutaan Psykologiliiton julkaisemaan palveluluokitusoppaaseen. Koulutus on Oulun seudun psykologeille ilmainen. Koulutuksesta hyötyvät erityisesti kunnan, kuntayhtymien ja valtion työpaikoissa tilaaja-tuottaja mallissa työskentelevät psykologit sekä yksityiset ammatinharjoittajat. Palveluiden luokittaminen antaa pontta myös palkkaneuvotteluihin. Ilmoittaudu ma 30.11. mennessä koulutusvastaavalle pasi.hall@mento.fi

Koulutuspäivän ohjelma: Psykologityön palvelutoimintojen luokitusoppaan yleisesittely, Esimerkkejä psykologityön koodaamisesta, Harjoitustyö, Harjoitustyön purku ja jatkotoimenpiteistä sopiminen


(18.11.2009)

Oulun seudun psykologit kutsuvat sinut viettämään virkistävää pikkujoulua hyvään seuraan. Juhlat alkavat  perjantaina 4.12. klo 19.00.                

Juhlapaikkana on Mento OY:n tilat Kirkkokatu 19 A 14 (5 kerros).

Juhlatunnelmassa pääset kokemaan tartu-Mikkiin jouluversion väen vetäessä raskaimmat ja rakkaimmat joululaulut suoraan sydämestä. Mukaan voit ottaa myös helmet joulu-cd-kokoelmastasi.

Tarjolla on iltapalaa ja glögiä. Ruokatilausten vuoksi ilmoittauduthan pe 27.11. mennessä: tommi_rasi@hotmail.com.

Tervetuloa toivottaa johtokunta

TULE NAURAVAISEEN SYYSKOKOUKSEEN (7.9.2009)

Tämän vuoden syyskokouksessa perjantaina 16.10. 2009 klo 16.00 - 18.30. päästetään ilo irti.  Tapahtumapaikkana on ravintola Sokeri Jussin kievari (Pikisaarentie 2, 90100 OULU).

Sääntömääräisten syyskokousasioiden käsittelyn jälkeen täytämme vatsamme Sokeri-Jussin herkuilla, joista voit valita kasvis-, kala-, tai lihavaihtoehdon. Ilta jatkuu klo 19.00 Madetoja-salilla, missä kadonnutta naurua metsästävät stand-up komiikan taitajat Comedy Club Laugh Riot.

Ilmoittaudu ruokailua ja stand up-komiikka ohjelmaa varten virkistysvastaava Tommi Rasille ke 7.10. mennessä tommi_rasi@hotmail.com. Muista mainita minkä ruokavaihtoehdon valitset. Maksa ruokailun ja stand-up -illan osallistumismaksu 10 € etukäteen yhdistyksen tilille 574136-20425345  (viitteeksi syyskokous ja oma nimi).

Syyskokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

5. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

6. Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

7. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

8. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset- ja varajäsenet

9. Valitaan kaksi varsinaista tilintarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet

10. Valitaan yhdistyksen ehdokkaat jäseniksi ja varajäseniksi Psykologiliiton liittovaltuustoon 2010 - 2011

11. Valitaan yhdistyksen ehdokkaat Psykologiliiton pysyviin toimikuntiin

12. Muut asiat

Tervetuloa toivottaa johtokunta!

 

Lucifer-ilta

 Oulun seudun psykologit kokoontuvat syysiltojen pimetessä viettämään Lucifer-iltaa, jonka teemana on pahuuden psykologia.  Ilta alkaa perjantaina 11.9. klo 19.00 Menton tiloissa (Kirkkokatu 19 A 14, 5 kerros). Illan alustajina toimivat psykologit, psykoterapeutit Päivi Janhunen sekä Raija Silvennoinen.  Alustus pohjautuu osin Berliinissä pidetyn XXIX kansainvälisen psykologikongressin materiaaliin. 

Kesäjuhla Walhallassa

Tule avaamaan kesäkausi Oulun Seudun psykologien kanssa perjantaina 5.6. Juhlapaikkana on OLK ry:n kiltatalo Walhalla Oulun Hietasaaressa osoitteessa Jaalakuja 1. Juhlat pyörähtävät käyntiin klo 18.  Luvassa on yhteisohjelmaa pihapeleineen ja makkaranpaistoineen.

Ajo-ohjeet saat tästä

Tervetuloa!

NEPSY II-koulutus Oulussa (29.3.2009)

Turha lähteä kotikulmia kauemmaksi kouluttautumaan. Oulun seudun psykologiyhdistys järjestää yhteistyössä Psykologiainstituutin kanssa NEPSY-II:n käyttökoulutuksen Oulussa ma 25.5.2009 Hotelli-ravintola Lasaretissa.

Koulutus palvelee parhaiten psykologeja, joille NEPSY:n edellinen versio on jo tuttu.

Kouluttajana toimii psykologi Benina Jakobsson.

Osallistumismaksu 160 € sis. alv:n 22 %, kahvit ja lounaan

Katso ohjelma, ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot tästä linkistä: pdf\nepsy2koulutus.pdf

 

Virkistysreissu Syötteelle (24.11.2008)

Vielä ehdit mukaan! Lähde reippailemaan ja rentoutumaan Oulun seudun psykologien kanssa viikonlopuksi Isolle Syötteelle Pudasjärvelle parhaaseen hiihto- ja lasketteluaikaan perjantaista 20.3. sunnuntaihin 22.3.2009. Tunturin huipulta on varattu Villin Pohjolan hulppea Metsä-Syötteen kelohuvila. Koko viikonlopun hinta on 55€. Hintaan sisältyvät yöpymisen lisäksi lakanat ja loppusiivous. Mukaan mahtuu 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu heti osoitteeseen juhani.kerkela(at)mol. Metsä-Syötteen huvilan kuvia ja muuta tietoa voit hakea osoitteesta  www.villipohjola.fi. Ajo-ohjeen löydät kokouskutsusta alla.

 

                     Kutsu kevätkokoukseen (20.1.2009)

Tämänvuotisessa kevätkokouksessa sinulla on mahdollisuus yhdistää huvi ja hyöty. Kokous alkaa lauantaina 21.3. klo 17.00. Kokouspaikkana on hulppea huvila Isolla-Syötteellä.

Klikkaa kutsu esiin tästä.                          

Kokouksen esityslista
I Kokouksen järjestäytyminen
1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja
2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
II Varsinaiset kokousasiat
5. Esitetään johtokunnan toimintakertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus
6. Vahvistetaan tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle
ja muille tilivelvollisille
7. Käsitellään muut esille tulevat asiat
8. Kokouksen päättäminen                

                  
 

Hyvää PikkuJoulua (20.10.2008)

Perinteistä Oulun seudun psykologien pikkujoulua juhlitaan perjantaina 21.11 klo 19.00 alkaen kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Reinilän kartanossa. Illan aikana on mahdollisuus saunoa viihtyisässä saunarakennuksessa ja tunnelmallinen kivikellariin rakennettu "Anders Pub" tarjoaa ainutlaatuisen illanviettopaikan.

PAIKKA: Oulun keskustassa, Kajaaninkatu 15, Oulun ruotsinkielinen koulu (Reinilän talo)
ILMOITTAUTUMISET: Keskiviikkoon 19.11.2008 mennessä: pasi.hall(at)mento.fi tai tekstiviestillä 040-510 8942
 
... ja toivokaamme runoni toteutuvan pikkujouluihin mennessä...
"Tule talvi, pure pakkanen, narise lumi valkea"

PikkuJouluisin terveisin Pasi Häll, koulutus- ja virkistysvastaava

Kun äly väsyy (20.10.2008)

Neurologisia sairauksia arvioivilla ja niiden kanssa työskentelevillä psykologeilla on tilaisuus tutustua uusimpaan neuropsykologiseen tutkimustietoon. Dosentti, neuropsykologian erikoispsykologi Päivi Hämäläinen luennoi ja ohjaa workshop-työskentelyä aiheenaan Kognitiivinen väsymys neurologisissa sairauksissa ja neuropsykologisen tutkimuksen mahdollisuudet haitan arvioinnissa perjantaina 14.11.2008.

Koulutustilaisuuden järjestävät: Oulun seudun psykologit ry, OYS Psykiatrian klinikka ja Mento

Kouluttaja: Dosentti Päivi Hämäläinen, neuropsykologian erikoispsykologi, Maskun Neurologinen Kuntoutuskeskus

 

Koulutuspaikka: Oulun yliopisto, Lääketieteellinen tiedekunta, Anatomian laitos, Aapistie 7A

 

Osallistumismaksu: Osallistuminen luentoon 75 € ja iltapäivän työpajaan 75€. Osallistuminen sekä luentoon ja työpajaan yhteensä 150 € . Osallistumismaksu suoritetaan Menton tilille: Osuuspankki 523308-232702 ennen seminaaria. Jos maksaja on työnantaja, osallistujan nimen on oltava kuitissa kohdassa viesti. Maksukuitti pyydetään esittämään ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen: keskiviikkoon 12.11.2008 mennessä sähköpostilla pasi.hall(at)mento.fi tai puhelimitse 040-510 8942 (Pasi Häll, koulutusvastaava, Oulun seudun psykologit ry).

 

Tilaisuudesta on anottu Oulun yliopiston LKT:n ammatilliselta jatkokoulutustoimikunnalta 3 t erikoistumispisteitä neurologian, työterveyshuollon, psykiatrian ja yleislääketieteen erikoisaloille.

                             

                                                  OHJELMA

 • Ilmoittautuminen ja aamukahvi: klo 9.00-9.30

 • Luento: klo 9.30-12.00. Kognitiivinen fatiikki neurologisissa sairauksissa Aamupäivän osuudessa käsitellään kognitiivisen fatiikin ilmenemistä neurologisissa sairauksissa. Luento on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät neurologisten sairauksien kanssa.

  Luentosali Anatomia A101

 • Työpaja: klo 13.00-16.00. ”Neuropsykologisen tutkimuksen tekeminen kognitiivisen fatiikin aiheuttaman haitan arvioinnissa”. Seminaariluokka A121.

  Iltapäivän työpajaosuus on rajoitettu 20 osallistujaan ja on tarkoitettu psykologeille, jotka tekevät neurologisiin sairauksiin liittyviä psykologisia tutkimuksia ja joutuvat arvioimaan kognitiivisen suorituskyvyn heikkenemistä. Työpaja rakentuu osallistujien omien tutkimustapausten kautta. Työpajaan osallistuvia pyydetään etukäteen lyhyesti luonnehtimaan millainen oma tutkimustapaus on ja miten haluaisi sitä käsiteltävän. Ehdotetuista tapauksista valitaan viisi esimerkkitapausta, joita työpajaosuudessa käsitellään aamupäivän luennon pohjalta. Omat ehdotukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen pasi.hall(at)mento.fi viimeistään perjantaihin 7.11.2008 mennessä.

                

                Opi neuvottelemaan palkastasi (26.11.2008)

Vaativatko palkkasi ja työehtosi parannuksia? Valmistaudu ennakolta henkilökohtaisiin palkkaneuvotteluihisi ja tule opiskelemaan neuvottelutaidon saloja TJS Opintokeskuksen järjestämään koulutustilaisuuteen Ouluun perjantaina 21.11. 2008. klo 17.00 – 19.00. Koulutus on Akavan jäsenille maksuton. Koulutuspaikkana on Hotelli Holiday Inn, Kirkkokatu 3. Ilmoittaudu 31.10. mennessä koulutussuunnittelija Marika Ojalalle puh 09 22930324, 050 541 9328 tai www.tjs-opintokeskus.fi.

Palkoista ja työehdoista käytävät neuvottelut ovat yhä useammin paikallisia. Henkilökohtaiset palkkaneuvottelut kuuluvat nykyaikaisiin palkkaus- järjestelmiin. Neuvottelutaitokoulutus on hyödyllinen luottamustehtäviä hoitaville ja omasta palkastaan neuvottelemaan joutuville. Kouluttajalla, FM Pentti Vanha-aholla on 30 vuoden kokemus neuvottelutaidon kouluttajana.     

 

                  Toimikunnat etsivät uusia jäseniä (8.9.2008)

Lähes kaikki Psykologiliiton 16 toimikunnasta etsivät riveihinsä uusia jäseniä. Valittavana on toimikunta aikuisten mielenterveystyöhön, koulupsykologeille, eko- ja ympäristöpsykologiaan, geropsykologiaan, koulupsykologeille, kriisi- ja traumapsykologiaan, lapsi- ja nuorisopsykologeille, neuropsykologeille, monikulttuuripsykologiaan, oikeuspsykologiaan, perusterveydenhuollon psykologeille, psykologian opettajille, työterveyspsykologeille sekä työ- ja organisaatiopsykologiaan.

Toimikuntien työ on liiton toiminnan yksi keskeisimpiä asioita, joten on tärkeää, että toimikunnissa on asiantuntevia ja innokkaita, työuransa eri vaiheissa olevia psykologeja eri puolilta maata.

Oulun seudun psykologeilla on aiempina vuosina ollut edustaja eko- ja ympäristöpsykologian, neuropsykologien sekä työ- ja organisaatiopykologian toimikunnissa. Työ- ja organisaatiopsykologian toimikuntaan tarvittaisiin uusi oululaisedustus erovuorossa olevan jäsenemme tilalle.

 Jos innostuit toimikuntatyöskentelystä, ota yhteys puheenjohtaja Päivi Rätyyn paivi.raty (at) nuorten-yst.fi. Lisätietoja antaa myös Vesa Nevalainen, puh 09-6122 9179 tai vesa.nevalainen(at)psyli.fi

 

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN (8.9.2008)

Oulun Seudun psykologien syyskokous pidetään perjantaina 3.10.2008 klo 16.30. Kokouspaikaksi on vaihtunut hotelli Holiday Inn, Kirkkokatu 3 (Tuomiokirkon vieressä).

KOKOUKSEN ESITYSLISTA

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

 2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat    ja ääntenlaskijat

 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma

 2. Määrätään johtokunnan ja toimikuntien jäsenten palkkiot ja luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset seuraavaksi kalenterivuodeksi

 3. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio

 4. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset-      ja varajäsenet

 5. Valitaan kaksi varsinaista tilintarkastajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet

 6. Valitaan yhdistyksen ehdokkaat Psykologiliiton pysyviin toimikuntiin

 7. Muut asiat

 Tervetuloa toivottaa johtokunta!

Muistathan myös ennen syykokousta

Rorschach-koulutus (8.9.2008)

perjantaina 3.10.2008 klo 14.-15.30 hotelli Holiday Inn:ssa, Kirkkokatu 3 (Tuomiokirkon vieressä)

Oulun seudun psykologien jäsenille tarjoutuu ainutlaatuinen ja ainutkertainen mahdollisuus kuulla korkeatasoinen ja yhä edelleenkin ajankohtainen amerikkalaisen Barry Ritzlerin luento Rorschach-menetelmän käytön eduista ja rajoituksista kliinisen psykologin työssä. "Rorschach method today, what we should know about its assets and limitations eli Rorschach-menetelmä tänään, mitä meidän tulisi tietää sen eduista ja rajoituksista."

Tohtori Ritzler on tämän hetken tunnetuimpia ja arvostetuimpia persoonallisuuden arvioinnin ja Rorschach-metodin asiantuntijoita. Hän toimii kouluttajana kotimaassaan USA:ssa sekä kansainvälisestikin. Hänen pitkään jatkuneeseen kliinisen psykologin sekä tutkijan uraansa mahtuu opiskelua, tutkimustyötä useiden psykologian sekä psykoanalyysin alalla merkittävien henkilöiden kanssa, kuten mm. Sidney Blatt, Irv Weiner, Margaret Singer, Lyman Wynne, John Exner). Hän on toiminut 1992 lähtien täysiaikaisena professorina Long Island Universityssa (LIU) ja tehnyt huomattavan uran amerikkalaisen yhdistyksen Society for Personality Assessment (SPA), Rorschach Workshop faculty sekä International Rorschach Society (IRS) hyväksi.

Koulutustilaisuus on Oulun Seudun psykologit ry:n jäsenille maksuton. Koulutustilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu osoitteeseen: pekka.koistinen(at)ppshp.fi viimeistään maanantaina 29.9.

Runsasta osallistumista toivoen yhdistyksen johtokunta

 

PERJANTAI JA 13 WALHALLASSA (1.6.2008)

Pänniikö palakka? Psykologiliiton palkkaklinikka-kiertue saapuu Ouluun kohtalokkaana perjantaina 13.6.2008. Puheenjohtaja Tuomo Tikkanen ja järjestöpäällikkö Max Ervast aloittavat klo 13:00 lääketieteen kiltatalo Walhallassa psykologien palkkaukseen ja edunvalvontaan liittyvän tiedotustilaisuuden. Kaikille yhteisessä johdanto-osuudessa käsitellään työ- ja virkaehtosopimukseen liittyviä asioita. Palkkaklinikassa keskustellaan myös siitä, miten psykologien tehtävien vaativuus ja henkilökohtainen osaaminen saadaan siirrettyä palkkoihin. Yhteisen osuuden jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää asiantuntijoille omaan palkkaansa liittyviä kinkkisiä kysymyksiä.

Ohjelma keventyy klo 18:00, jolloin hyrähtää käyntiin Oulun seudun psykologien perinteinen iloinen kesäjuhla. Illan musiikkiosuudessa pop-hard-rock bändi Immune jyräyttää live-musiikkia kultaisilta 70- ja 80-luvuilta.  Vapaat meiningit jatkuvat syömisen, juomisen, pelaamisen ja mukavan keskustelun merkeissä.

Lämpimästi tervetuloa kumpaankin tilaisuuteen!

Järjestelyjen vuoksi ilmoittauduthan pasi.hall@mento.fi 30.5.2008 mennessä 

Lääketieteen kiltatalo Walhalla löytyy Oulun Hietasaaresta osoitteessa Jaalakuja 1.

Johtokunnan puolesta,

Pasi Häll, koulutus- ja virkistysvastaava, varapuheenjohtaja 

 

 

 

 

 


 

 
Copyright 2008 Oulun seudun psykologit ry.