Etusivu Ajankohtaista Koulutukset Työpaikat Etsitkö psykologia? Tietoa yhdistyksestä Jäsenalue Linkit Palaute

Tietoa yhdistyksestä

Oulun seudun psykologit ry. on yksi Suomen psykologiliiton 18 alueyhdistyksestä. Yhdistys on perustettu vuonna 1975. Yhdistykseen voivat liittyä kaikki Oulun seudulla asuvat tai työskentelevät psykologit ja psykologian opiskelijat.

Yhdistyksen käytännön toiminnan pääasiallinen vastuu on johtokunnalla, mutta ylintä päätäntävaltaa käyttää jäsenistö sääntömääräisissä syys- ja kevätkokouksissa. Tervetuloa esittämään mielipiteitä ja ideoita yhdistyksen toiminnasta.

Oulun seudun psykologit ry. tarjoaa jäsenilleen mm. virkistys- ja koulutustapahtumia. Yhdistys tiedottaa toiminnastaan internet-sivujen sekä sähköpostilistan kautta. Jos nimesi ei ole vielä listalla, tai yhteystietosi ovat muuttuneet, ilmoita siitä listan ylläpitäjälle: oulunseudunpsykologit(at)gmail.com

 

Oulun seudun psykologit numeroina (tilanne 31.12.2016)

Jäseniä 320, 4,4 % Psykologiliiton jäsenistä

Työttömiä 1, Eläkeläisiä 33, Opiskelijoita 15

 
Jäsenyys

Jäsenet kuuluvat Psykologiliittoon alueellisten psykologiyhdistysten kautta. Jäsenet eivät siis voi liittyä suoraan Psykologiliittoon.

Noudata näitä ohjeita, kun haluat:

  • liittyä Oulun seudun psykologien jäseneksi

  • vaihtaa yhdistyksen jäseneksi jostain toisesta Psykologiliiton paikallisyhdistyksestä

Ohjeet

  1. Saat jäsenhakemus lomakkeen klikkaamalla tämän sivun oikeassa reunassa olevaa jäsenhakemus-linkkiä tai tilaamalla sähköpostilla Psykologiliitosta osoitteesta tarja.koivuniemi(at)psyli.fi Ellei sinulla ole koneellasi sähköisen lomakkeen aukaisemiseen tarvittavaa Acrobat reader-ohjelmaa, voit pyytää liitosta paperiversiot.
  2. Täytä sähköinen lomake näppäilemällä (et voi tallentaa sitä koneellesi) ja tulosta se kahtena kappaleena. Voit myös tulostaa 2 lomaketta ja täyttää ne käsin kirjoittamalla.
  3. Lähetä allekirjoitetut lomakkeet (2 kpl) yhdistyksen jäsensihteerille postissa osoitteeseen, jonka saat pyytämällä jäsensihteeriltä sähköpostilla: paivi.marika.raty(at)gmail.com

Voit erota Psykologiliitosta ja samalla Oulun seudun psykologit ry:stä lähettämällä vapaamuotoisen, allekirjoitetun eropyynnön postissa Oulun yhdistyksen jäsensihteerille. Postiosoitteen saat pyytämällä sähköpostilla:paivi.marika.raty(at)gmail.com Yhdistyksestä ja liitosta erotessasi eroat samalla työttömyyskassasta.

Kun haet yhdistyksen jäsenyyttä, muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi sähköpostivastaavalle: oulunseudunpsykologit(at)gmail.com. Näin varmistat, että saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta suoraan omaan sähköpostiisi. Jos eroat yhdistyksestä, ilmoita asiasta myös sähköpostivastaavalle. Yhdistykselle kannattaa ilmoittaa henkilökohtainen sähköpostiosoite, koska työsähköpostisi muuttuu aina kun vaihdat työpaikkaa.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi muutokset sähköpostivastaavalle. 

Yhteystietojen muutos

Jos yhteystiedoissasi (sukunimi, osoite) tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutoksia, voit ilmoittaa niistä Psykologiliittoon jäsentietojen muutoslomakkeella, jonka löydät Psykologiliiton sivuilta. HUOM! Muutoslomakkeella EI VOI liittyä liiton jäseneksi eikä vaihtaa psykologiyhdistystä.

Jos jäät työttömäksi, äitiyslomalle, opintovapaalle tai jäsensuhteessasi tapahtuu muita muutoksia, ilmoita niistä liiton jäsensihteerille Tarja Koivuniemelle puh. 09-6122 9133 tai osoitteella tarja.koivuniemi(at)psyli.fi


 

Toimintasuunnitelma 2017

Johtokunta

Jäsenhakemus (pdf)

Jäsentietojen muutoslomake

 

 

 

 

 

 

Copyright 2008 Oulun seudun psykologit ry.